O nama

Opremite se u Bauweltu!

Sve za velike i male majstore, za uređenje doma, vrta ili balkona, za slobodno vrijeme i ozbiljnije građevinske pothvate, potražite u našim centrima!

BAUWELTOVA ZELENA OAZA:
U našim bogatim vrtnim centrima pronađite veliki izbor sobnog i vanjskog bilja, sadnica i lončanica. Opremite se strojevima za uređenje vrta, najljepšim vrtnim garniturama i bazenima tako da vam se svi susjedi dive

UNESITE SVJETLO U SVOJ PROSTOR:
uživajte u atmosferi koju stvaraju najrazličitija rasvjetna tijela iz ponude našeg Odjela rasvjete i elektro materijala.

IZLEŽAVANJE U KADI ILI BRZINSKO TUŠIRANJE?
Sve je lakše ako ste kupaonicu opremili kod nas. Najpovoljniju ponudu i širok asortiman nudi vam Bauwelt!

ŽIVOT U BOJI ZANIMLJIVIJI JE OD CRNO-BIJELOG SVIJETA:
Probudite svoju kreativnost i besplatno zamiješajte željenu nijansu ili odaberite omiljenu, iz široke ponude gotovih boja na Odjelu boja i dekoracija

BEZ ALATA NEMA ZANATA:
Za velike ili male majstore, za profesionalce ili hobi majstore, za velike ili male radove… Bauwelt nudi veliki izbor alata i strojeva po najnižim cijenama!

TOPLINU DRVA I ČVRSTOĆU BETONA
malo što može zamijeniti. Laminate, parkete, lajsne ili keramiku - sve možete nabaviti u vašem Bauwelt centru, a uz stručno savjetovanje našihdjelatnika, besplatan razrez drva i kantiranje svaka će kupnja biti slađa!

Uštedite vrijeme i novac i obavite sve na jednom mjestu!